fredag 10 oktober 2008

Den kåte chilenaren

Så har då den kåte lille chilenaren Tito Beltran fått sitt straff för dom påstådda övergrepp han begått. Det måste vara svårt att döma i sådana här mål när det inte finns någon teknisk bevisning och det har gått så lång tid sedan gärningen. Jag spekulerar själv inte om han är skyldig eller inte, men både tingsrätt och hovrätt har ju gjort bedömningen att han är det. Jag tycker det är konstigt att en offentlig person som har så mycket att förlora skulle begå dessa övergrepp, men kanske är det så att kändiskapet har stigit honom över huvudet och han tycker att han rätt att göra som han vill. Nu skall iallafall Tito inkvarteras hos den svenska kriminalvården i 2½ år vilket jag tycker är en alldelens för mild påföljd för dessa brott. Men det svenska rättsväsendet är ju inte till för att straffa utan vårda som det heter.

Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

Kalle Stropp sa...

När Tittoo bodde i Björndammen misshandlade han sina flickvänner så det hördes rejält i området. Polisen var ofta där men han fick aldrig påföljd. Jag antar att han körde många Öholmare - alltså att göra upp i godo. Tito Finito blev dock portad på alla inneställen i Göteborg då få saker sprids så fort som dåliga rykten. Givetvis blev han rasande även då den lille stackaren.

Fast kanske inte lika rasande som då han försökte smuggla in sin mamma...söte göte. Slagsmål med flera passpoliser. Bara för att han mutat folk i Chile innebär det inte att man kan smyga in mossan i Sverige, "internationell operastjärna" eller ej.

Tito Beltran är definitionen av narcissistisk personlighetsstörning med en empati - och b-vitaminbrist utan dess like. Spärra in fjanten på en anstalt för sexmissbrukare. Länge.